Robert-Folkert.reismee.nl

The End

Zo, nu zitten we alweer een jaar op Bonaire. Veel ups, maar ook wel downs natuurlijk !! Het is ook niet zomaar wat, alles achter je laten en 'opnieuw' beginnen in een 'ander' land. 3x verhuisd, containers met spullen over, nieuwe omgeving, andere mensen en mentaliteit, andere omstandigheden, nieuwe hond haha enz enz enz. Ik heb geen moment twijfels gehad of spijt, was met Folkert wel anders, zo nu en dan. Logisch ook, ik had binnen een maand werk en had snel mijn draai gevonden. Nu geldt dat voor beide, veel nieuwe kennissen en vrienden, wat wonderen doet !! Folkert jeu de bould zelfs elke zaterdag !! Op de camping wilde hij nooit mee doen haha !! Hij werkt ook zeer regelmatig met Bootje Biertje ( al bekend maar toch ), waar hij het ook heel erg naar zijn zin heeft. Kortom het is gewoon zoeken en je draai vinden. We voelen ons nu helemaal thuis, hebben het naar ons zin en vooral ...........we genieten. Folkert gaat binnenkort naar Nederland voor bijna 4 weken, waarvan hij ook nog een paar dagen naar zijn broertje en schone zus in Frankrijk gaat en begint nu al met ' Is toch wel lang hoor' !!

Met de honden gaat het prima, alleen Tijger is gewoon een drukte maker en heeft een nieuwe hobby, leguanen jacht. Al een paar gevonden in de tuin, zelfs 1tje half opgevreten !! Tuin groeit weelderig en gaat ook mooi worden, een tropische tuin met eigen bananen, wat willen we nog meer !? Ook nog 2 mooie duiken gedaan met de East Coast, gevlekte adelaarsroggen, pijlstaartroggen, een stuk of 30 schildpadden, octopus, tarpoenen stuk of 40, spinny loopsters, queen triggervis, schitterende waaierkoralen enz enz. Duiken gaat toch nooit vervelen !! Met Martijn ook nog gedoken @ Baby Beach en eindelijk ............riffhaaien gezien, natuurlijk ook de rest zoals met de East Coast, maar we gingen voor de haaien. Hebben er 2 kunnen spotten, super gaaf en Martijn is zijn belofte na gekomen haha !! Het blijft gewoon leuk om na een duikles, weer lachende mensen achter je uit het water te zien komen. Yesssss weer een paar duikers erbij, die ik het mooie en boeiende onderwaterleven heb leren ontdekken. Komende weken krijgen we ook bezoek en dan zitten we daar mee opgescheept haha. Gezellig en weer ouderwets slap ouwehoeren (niks nieuws) met een biertje erbij !!! George & Marco zijn ondertussen geweest voor 10 dagen. Ze hebben het erg naar hun zin gehad, veel van het eiland gezien natuurlijk en Marco ook onderwater. We hebben veel gesnorkeld en wist niet wat hij zag. Razend enthousiast en de volgende keer dat ze komen wil hij gaan duiken. Ben benieuwd !! Mary ook voor een week geweest en Folkert heeft zijn 2de ronde gemaakt over het eiland met haar. Ze was ook nog jarig en hebben lekker gegeten bij It rains Fishes. Van de zomer Lisa weer 4 weken, de toekomst lacht ons toe !! Ons zien jullie verlopig niet terug, alleen als jullie hierheen komen natuurlijk. Of ik moet het ook nog een keer in me bol krijgen, maar dan voor een paar weken en niet langer !!!

Helaas is dit ook ons laatste verhaal snik snik en hebben jullie ons een jaar kunnen volgen. We maken hier ook een album van als herinnering, dus al jullie commentaren zijn nog hartelijk welkom !!! Voor de rest zijn we te volgen op FB en Hyves onze hotmails: [email protected] en [email protected] en ons lokale ned. nummer 085-8880867, dus ook lokaaltarief vanuit Nederland.

YEAHHHHHHHHHHH PEOPLE, LIVING IN PARADIJS ........BONAIRE

Ps. Met mijn cluppie FEYENOORD gaat het ook goed !!!

Woke up this morning, smile at the rissing sun. Three little birds pitch our doorstep. Singing sweet songs. Of melodies pure and true, Sayin', 'This is my message to you-ou-ou:' Singin': 'Don't worry 'bout a thing, 'Cause every little thing gonna be all right.' Singin': 'Don't worry don't worry 'bout a thing, 'Cause every little thing gonna be all right!'

Patries

Fijn te lezen dat het zo goed met jullie gaat maar daar had ik geen twijfels over als ik jullie foto's zag/zie op Facebook. Het lijkt wel iedere dag vakantie en vraag me af of dat gevoel ooit weg gaat.....anders heb je lekker iedere dag vakantie....dat is toch het mooie leven! Folkert, tot snel! Robert tot in Bonaire! Duurd nog even maar gaat wel gebeuren!

Jan van Trooyen

Mannen,

Wat een leuk bericht zeg, het is dus definitief nu!??
Je omschrijft alles donders goed Robert, het klinkt allemaal erg mooi en sprookjesachtig, maar uiteindelijk gaan die palmbomen en witte stranden ook 'gewoon' worden en zul je toch gewoon je draai moeten vinden!
Elke dag vakantie klinkt leuk, maar zo werkt het niet, er moet gewerkt worden en je zult een sociaal leven op moeten bouwen. Anders red je het gewoon niet.

Ik ben super blij voor jullie dat jullie je draai hebben gevonden en dat jullie definitief blijven.
Heel veel geluk en, ik kan niets beloven uiteraard maar, als wij een keer in de buurt zijn, komen we zeker even kijken bij jullie. Ik heb dan meteen een adres waar ik mijn review kan doen bij een goeie duikinstructeur.

Groetjes van Fabiola en Laurens.

Jan van Trooyen

Conny

Weer een gaaf verhaal....wat zal ik het missen!...maar heerlijk dat jullie het zo naar jullie zin hebben. ik hoop folkert van de zomer te ontmoeten, of gezellig op het terras van de Hoek wat te drinken. Gelukkig kunnen we jullie blijven volgen op FB....hyves heb ik niet meer!....bedankt voor jullie verhalen....liefs x

Gab

Heey Robert en Folkert

wat leuk dat jullie zo goed je draai hebben gevonden daar!! en wat is de tijd snel gegaan zeg!!!

Veel plezier nog en als ik in de buurt ben dan laat ik het je weten!!

Groetjes Gab

Michel,Anita,lotte en susan

Hey maatjes,

Geweldig om te horen en zien hoe goed t gaat, die ups en downs hadden we natuurlijk verwacht en jullie ook, maar het is goed en fijn om te zien dat het jullie allebei goed gaat.

De meiden worden groot en Lotte een echte tiener...zelf verkering... Hahha
Helaas laat het buget het even niet toe om langs te komen.

Bonus valt tegen en in holland stijgen de lonen voorlopig niet maar ik weet zeker dat t gaat gebeuren al moet ik een bank overvallen hahahah.

Geniet ervan zal van de week even tjd zoeken om lokaal tarief te bellen.... Hahaha

Dikke knuffels van ons...

De houtjes

Marian

Blijf genieten van het Bonaire-leven!

Lisaa

heee,
Beetje laat met reageren maar jullie weten de reden daarvan! Ben vandaag weer naar school geweest maar dat ging niet echt goed. Had met me mentor afgesproken dat ik maar 3 lesuren zou komen maar bij het 2e lesuur ging het al weer slecht; werd duizelig en licht in me hoofd. Toen ik thuis was ben ik meteen gaan slapen we denken nu toch steeds meer aan pfeiffer.

Ben blij dat alles goed gaat met jullie! mis jullie nog steeds hoor!! Ik heb echt heel erg zin in het duiken maar die spinny loopster heeft me de vorige keer wel laten schrikken haha die ontwijk ik liever hahaa. Tijger is zo te horen een echte jager haha kan hij me misschien beschermen tegen enge insecten hahaa. Kan niet wachten tot ik daar weer 4 weken ben!!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Lisaa

Robert

Wij ook niet Dushi, gaan we er weer een hele mooie tijd van maken. Om weer niet te vergeten iig. Relaxen, zonnen, heerlijk eten, duiken enz enz. Vervelen zullen we ons niet !!! xxx

gert

Tof verhaal!! Heb het goed.....en we zien elkaar ,alleen wanneer weet ik niet!
Al een jaar niet op het eiland geweest.Er zijn nog zoveel andere mooie dingen.Wie weet...als we het najaar niet naar het verre oosten gaan,dan toch wel weer naar Curacao,en dan is Bonaire 'om de hoek"!! xxx Gert