Robert-Folkert.reismee.nl

Kerst, Oud & Nieuw + Verjaardag

Zo het nieuwe jaar is alweer begonnen, nog even en we zitten hier alweer een jaar !!

Kerst hebben we lekker gevierd. 1ste thuis gegourmet ( ja wat anders ) en de 2de dag zijn we zijn gaan eten op de Seru Lagru. Dit is op top van de berg en met een heel mooi uitzicht over Bonaire en Klein Bonaire. We waren met een man of 20 en iedereen had wat gemaakt. Er was wel heel veel haha !! Dit allemaal gewoon in een t-shirt !! Wel heel iets aparts hoor om voor de eerste keer kerst te vieren op de Caribbean !! Geen sneeuw of ijs, maar heldere hemel en zon. Dit is geen klagen hoor haha !!

Oud & Nieuw gewoon thuis met zijn 2tjes. De honden raakte een beetje in de stress met al dat vuurwerk. Begint hier al 1,5 week van te voren en een klappen, leken wel bommen soms. Karbiet is er niks bij. Moet wel gezegd worden, die pijlen waren wel heel mooi. Rakker heeft er weinig van gezien, die lag onder het bureau gevouwen. Ook kerstcadeautjes gehad waaronder een mooi horloge en houten bordjes !! Alleen heb ik Lisa ontzettend gemist, want die was er normaal ieder jaar bij snik snik.

Ennnnnnnnnnnnnn 7 Januari was natuurlijk mijn verjaardag. Yellow werd versierd en moest een slinger om, hmmmmmmm hoezo voor lul tegenover al die duikers. Het leuke was ook, dat Ab (zoon van Folkert) & Will die dag kwamen, of ze het hadden uitgekozen. Dus lekker uit wezen eten bij City Bar. Die week hebben we veel gedaan met ze. Lekker gedoken met Ab, lunchen @ Beach Hut, varen met Bootje Biertje, zonnen, uiteten enz enz. Omdat er zeer regelmatig wordt geBBQ, hebben we een nieuwe aangeschaft en is er ook al goed gebruik van gemaakt. Gezellig met een club eten en de nodige drank erbij natuurlijk. Helaas ben ik ook nog 4 a 5 dagen niet lekker geweest, waaronder 7 Januari, heeft me wel 2 cursussen door de neus geboord. Kon verd.... niet duiken !!! Nou ja .... OP DIT EILAND !?!?!?! Om alles compleet te maken, hebben de kakkerlakken een deel van mijn masker weg gevreten. Ben ik aan het duiken, loopt me masker steeds gedeeltelijk vol, met daarbij 2 studenten. Zullen wel gedacht hebben, is hij aan het doen dan ?? Ga straks eerst even zijn pasje controleren haha !!! Maar goed heb maar weer een nieuwe gekocht. De rat die hier zat en op Folkert's schouder heeft gezeten, hebben we ondertussen gevangen. Duurde wel even, maar WE GOT HIM.

We hebben ook een lokaal Nederlands nummer nu . Leuk hoor, gewoon lokaal tarief met Nederland en andersom natuurlijk en het is .... 085-8880867. Lisa belt nu zeer regelmatig, ligt ze wel in bed, maar goed, wel langere gespreken !! Met skype moet je maar toevallig beiden achter de comp. zitten en met ook nog eens 5 uur tijd verschil.

Folkert gaat 3 weken naar Nederland, hij gaat van 12 Mei t/m 7 Juni. Lekker hoor zit ik hier alleen met 2 honden. Ennnnnnnnnnnnnnnn Lisa komt weer 4 weken van 23 Juli t/m 22 Augustus !!!! Kijk er nu al naar uit YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Vanaf eind Februari tot eind April, krijgen we veel vrienden over. Niet allemaal bij ons in huis, maar wordt wel gezellig iig.

Lisaa

jaaaa ik kom weer!!! wel eerst alle kakkerlakken uitroeien anders sluit ik mezelf op in me slaapkamer hoor hahaa. we gaan heeeeeel veel duiken en het wordt super leuk!! hoop dat ik er ook een keer met kerst en oud en nieuw kan zijn!! ik moet me nu omkleden want ik moet zo naar me stage in een knaagdieren opvang hahaa
Dikkeeeee XXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Lisaaaaa

Robert

Knaagdieren ??? Moet je naar de tandarts haha !! xxx

leuk om het allemaal te lezen.
kissssss