Our live on Bonaire
Weer eens een story of our live on Bonaire.
Het gaat niet altijd even makkelijk hier hoor !! We hebben een huurhuis en daar moeten wat verbouwingen en aanpassingen aan gedaan worden. Zelf hebben we alles wit geverfd binnen, met behulp van Lizzy. De rest zoals porch, tegels, tuin en mankementen worden door de neef van de verhuurster gedaan en die zou al 3 weken geleden begonnen zijn !! Niet dus en de sleutel overdracht is 1 augustus !! Eindelijk vorige week wel aan de tuin begonnen en die is netjes, maar de rest !?!? Nu is het vandaag 26 juli en ........ ze gaan beginnen als het goed is. Straks eerst maar eens kijken. Het is ons al tig x beloofd, maar ja NIETS. Veel heen en weer gebeld, of wordt gewoon niet opgenomen, maar vandaag dus. Zelfs een paar keer langs zijn huis gereden !! Wel aanbetalen enz enz, dat is wel wat ze willen, maar de rest krijgen ze pas als alles af is en ECHT niet eerder !! Beloven en beloven en niets doen !! Niet bij ons 'meneertje' en even duidelijk gemaakt hoe we er over denken. Op een zo normaal mogelijke manier, sommige kennen me wel, maar hij leeft nog en loopt gewoon rond haha. Als ik echt kwaad ben ......., maar zover was het nog niet. Folkert is daardoor niet altijd in zijn hum en ik krijg dat over me heen natuurlijk. Terecht, hij moet het aan iemand kwijt, maar niet altijd even leuk. De container (met de huisraad van Helene Swarthplantsoen) gaat iig 17 augustus de boot op en zal eerste week september hier aan komen, hopen we haha. Dan hebben we wat huis betreft, eindelijk rust en ons eigen stekkie !! Als het goed is wordt het wel heel mooi.
Eindelijk ook mijn eerste OWD-cours gegeven aan 4 personen. Heeft ook nog 5 weken geduurd voordat ik als Instructor, active was bij PADI. Ga er maar niet verder op in. Heel leuk om te doen en daar ben ik hier ook voor. Een gezinnetje, moeder met haar 3 kinderen vanuit Nederland. Ma is Scuba Diver, was veel te veel bezig met haar kinderen. Of het allemaal wel goed ging en die deden het prima. Ze heeft de cursus helaas gedaan tot Scuba Diver !! Maar ze vonden het allemaal wel heel erg leuk en ik kreeg een groot compliment, tenminste voor mezelf (eerste keer natuurlijk). Zij was gymlerares geweest en vond dat ik het heel goed deed, duidelijk, heel rustig en bracht alles goed over zei ze. Zo, even over mijn EGO haha !!!! Ook 6 DSD's gedaan met 6 kids, dus al met al, mijn carrière is begonnen.
Ohh Folkert komt binnen ....................ze zijn begonnen FEESSIEEEEEEEEEEE !!
Volgende week staat volgende course op de planning .........................oa LISA. De vakantie is begonnen in heel Nederland volgens mij, dus wij zien ze wel verschijnen, zeker met dat kl.... weer daar.
@ Port waar ik regelmatig sta, zwemt al een dikke week een manta rond. Zat met een collega koffie te drinken en zagen te gelijk een witte vlek door het water gaan. EEN MANTA ?? Ik was aan het werk, maar gaf Albert de telefoon 'jij bent nu even heel belangrijk, let a.u.b op de telefoon. Ik ben het water in'. Albert gaf aan waar die zou moeten zijn en .....................ik snorkelde gewoon op nog geen meter met een manta gaaaaaaaaaaaaaf. Hij draait rond dus kwam met zijn witte onderkant bijna tegen me aan met daarop een gestreepte zuigvis, shit wat gaaf zeg !!! Asko kwam toevallig even langs, die zag ik alleen als een streep het water in gaan. Gebeld over dit spektakel en binnen no time allemaal snorkelaars. Het leek wel een bedevaartsoord, iedereen wil dat meemaken natuurlijk. Lagen Zaterdag gewoon 30 snorkelaars in het water op een gegeven moment. In de vaargeul haha. Dit maak je ook niet vaak mee en manta's komen niet vaak Bonaire bezoeken. Ach ik praat zo af en toe gezellig met hem en dat scheelt, daarom zit hij er al zolang !!! Had gewoon $2 per snorkelaar moeten vragen, gewoon een extra maandsalaris binnen gesleept.
Ook nog een Clean up Dive gehad op 10 juli. Zeker 100 duikers deden er aan mee. Man man wat een rommel komt er dan uit zeg !! Vooral flesjes, zou er een eigen brouwerij zitten op de bodem ?? Nee maar echt schandalig wat je er allemaal wel niet uithaalt, netten vol en niet te slepen zo zwaar. Autobanden, auto-onderdelen, accu's (misschien de accu van Folkert zijn auto die was nl vorig jaar uit zijn auto gehaald), kleine motoren, ach zo kan ik heel lang doorgaan. Je kan daar gewoon een week rommel opduiken en dan ben je nog niet klaar.
Met de Rakker en Tijger gaat het prima, soms een veldslag hier haha. Spelen erg graag met elkaar dus, alleen Tijger pakt soms mijn stekken uit de bakken. Hmm minder leuk, alle hoeken van de tuin laten zien. Op 1 na voor als hij het nog een keer doet !!!
Voor de rest lekker duiken, Folkert op de pier. Soms mag ik ook mee haha. Toch probeer ik hem een keer mee te nemen met duiken !!! Verjaardagscadeau voor 2 augustus !?!?! Happy hours on the beach. De zon schijnt nog steeds, lekkere watertemperatuur, mooie kleuren en vissen/koralen. Trouwens, ook onze camera naar zijn grootje. Onderwaterhuis volgelopen met water !! Deed hem aan, maar gingmeteen weer uit. Dacht nog, lul dat je bent vergeten op te laden. Deed hem weer aan NIKS, een aquarium in het huis, doeiiiiiiii. Gelukkig alweer een nieuwe gekocht. Ja, zonder camera op Bonaire is niks haha !!!!
Our live on Bonaire !!!
Met klap op de vuurpijl ........................LISA KOMT AS VRIJDAG VOOR 3 WEKEN !!
We zijn weer bij!
Genieten jullie maar lekker, en iig van het weer want die is hier behoorlijk kl*te.
Nog even en dan komt Lisa....leuk!
En dan jullie eigen stekkie...klussen en verhuizen en dan kan je er een borrel op nemen.
Groetjes uit het kouwe kikkerland
Lieve mannen,
Leuk huis,veel plezier daar!
Groetjes,Ayo!!
Gert
Lekker hoor behalve alle shit met de dingen van jullie huis geniet er van ook vooral van Lisa. En qua weer ben ik jaloers hier is het tussen de buien door net aan 20 graden de camping is wel tof Elsendorp heerlijk voor de kids
jaa gewoon nog bijnaa 2 dagen :D
mis jullie zo erg! ik ben echt heel zenuwachtig hihi, in me eentje in dat vliegtuig bleeh xd
jullie zien me wel aankomen met me fel-roze koffer! niet te missen :) ik ben zo blij dat ik jullie straks weer kan knuffelen en lekker kan kletsen! lekker duiken! lekker bruin bakken hahaa
nou tot vrijdag he!
klinkt zo leuk om dat te zeggen haha.
nou Dikke XXX voor jullie 4tjes
XXXXX Loveyouuu!!!
Heyyyyyyy Mattie,
Wat een spannende tijden zeg met jullie huis!
Gedoe ook altijd als sommige lui zich niet aan de afspraak houden. Zijn jullie al wezen kijken hoe ver ze zijn??
Super leuk dat Lisa binnenkomt bij jullie komt logeren. En natuurlijk dat zij van haar stoere vader les gaat krijgen!!!!
Heel veel succes met het huis luitjes en maak er een leuke tijd van met Lisa op het eiland!
Jan